creditcard-wijzer.nl

de website voor het vergelijken van alle creditcards

Visa Business Card

Aanbieding€ 50 tegoed en eerste jaar gratis!
Jaarbijdrage€ 35 en vanaf 5 kaarten of meer geldt een korting
Jaarbijdrage extra card€ 35
Limietstandaard € 2.500 (aan te passen)
Gespreid betalenNee
Aankoop verzekeringJa standaard 180 dagen
Online inzageJa met ICS portal en extra functionaliteiten via Smart Data Online (€ 4 per kaart per jaar)
UitgeverInternational Card Services

Opmerkingen

Speciale aanbieding: Nu eerste jaar gratis en € 50 tegoed op je Card

Visa Business Card

Visa Business Card

De Visa Business Card van ICS is een de best geaccepteerde creditcard voor al je zakelijke uitgaven. De Visa Business Card wordt wereldwijd geaccepteerd bij 29 miljoen adressen en je kan geld opnemen bij 1 miljoen geldautomaten. Als bedrijf ga je een overeenkomst aan met ICS en spreek je 1 bestedingslimiet af. Vervolgens kan je naar behoefte medewerkers voorzien van een Visa Business Card. Je kan per kaart een limiet toekennen en de limiet per business card eenvoudig aanpassen. Met je online account hou je bovendien goed overzicht van al je uitgaven.

Maandelijkse rekening:

je ontvangt maandelijks een rekening van je Visa Business Card en vervolgens heb je 21 dagen om de rekening te betalen. Je betaalt hierover geen kosten.

Automatische incasso of betaaltermijn van 21 dagen:

De maandelijkse rekening kan je automatisch laten incasseren rond de 10 dag van de maand of uiterlijk 21 dagen na ontvangst van het rekening overzicht.

Online inzage, kostentoekenning en analyse van uitgaven:

Met het optionele Smart Data Online pakket heeft het bedrijf online inzage in de uitgaven van alle Visa Business Cards en is het ook mogelijk een analyse te draaien van de uitgaven en de kosten toe te wijzen. Dit pakket is met name interessant voor wat grotere bedrijven met meerdere kaarten in omloop. Het Smart Data Online pakket kost € 4 per kaart per jaar.

Verzekeringen:

De Visa Business Card is standaard voorzien van SafeGuard Support en Insurance. Safeguard Support geeft hulp bij calamiteiten die ontstaan bij reizen. Safeguard Insurance is een dekking voor reisongevallen, bagagevertraging en vluchtvertraging.

Visa Business Card

International Card Services:

ICS is de grootste uitgever van creditcards in de Benelux voor consumenten en bedrijven. ICS heeft licenties van MasterCard en Visa. ICS staat bekend om zijn goede dienstverlening en hoge klanttevredenheid. ICS staat haar klanten persoonlijk te woord aan de telefoon, dus geen vervelend bandje, maar ook online en per e-mail.