creditcard-wijzer.nl

de website voor het vergelijken van alle creditcards

ING Business Card

AanbiedingGeen
Jaarbijdrage€ 37,50 en vanaf 10 kaarten geldt een korting
Jaarbijdrage extra cardNiet van toepassing
LimietVastgesteld per bedrijf en per kaart in te stellen
Gespreid betalenNiet van toepassing
Aankoop verzekeringNee wel safeguardpakket met dekking voor reisongevallen, bagage- en vluchtvertraging. Juridische bijstand en ziekenhuis opname.
Online inzageJa
UitgeverING

Opmerkingen

De ING Business Card is een van de meest geaccepteerde creditcards ter wereld voor zakelijke uitgaven. De maandelijkse rekening wordt centraal geïncasseerd van de ING bedrijfsrekening.

ING Business Card

De ING Business card is de zakelijke MasterCard van ING. ING kan dus naast uw reguliere bankzaken ook een zakelijke creditcard faciliteren. U moet wel een zakelijke rekening aanhouden bij de ING en daar ook omzet op laten binnen komen.

Met de ING Business Card kunt u terecht bij 29 miljoen adressen wereldwijd en contact geld opnemen bij 1 miljoen geldautomaten.

Unieke kenmerken:

– jaarbijdrage van € 37,50;

– centrale incasso van bedrijfsrekening, maandelijks rekeningoverzicht per kaarthouder;

– online overzicht van je uitgaven;

– verplichte zakelijke rekening bij ING waar inkomsten uit bedrijf binnen komen;

– Safeguard pakket met dekking voor reisongevallen, bagage- en vluchtvertraging, juridische bijstand en ziekenhuisopname.

ING:

ING is een van de grootste banken in Nederland voor particulieren en bedrijven. ING geeft haar eigen creditcards uit onder het merk van MasterCard.

ING Business Card

MasterCard:

MasterCard is een van de meeste geaccepteerde creditcards ter wereld. Je kan met een MasterCard terecht bij 29 miljoen adressen wereldwijd en contact geld opnemen bij 1 miljoen geldautomaten.

Veilig Online betalen:

Met de ING Business Card betaal je ook veilig online. Als gebruiker van de ING Business Card heb je altijd het recht om een betaling terug te draaien als je het niet eens bent met de transactie. Je ontvangt dan gewoon je geld terug. De webwinkelier moet vervolgens aantonen rechtmatig te hebben gehandeld door het overleggen van een handtekening of afleverbewijs.