creditcard-wijzer.nl

de website voor het vergelijken van alle creditcards

ICS Business Card

Aanbieding€ 25 cash on Card en eerste jaar gratis!
Jaarbijdrage€ 35 en vanaf 6 kaarten gelden staffelkortingen
Jaarbijdrage extra cardNiet van toepassing
LimietWordt per bedrijf vast gesteld en per kaart in te stellen
Gespreid betalenNiet van toepassing
Aankoop verzekeringNee wel Safeguard support (hulp bij calamiteiten op reis) en insurance (vertraging- en reisongevallen dekking)
Online inzageJa via ICS portal en optioneel Smart Data Online voor uitgebereide analyse van uitgaven (€ 4 per kaart per jaar)
UitgeverInternational Card Services

Opmerkingen

Overal ter wereld zakelijk betalen bij 29 miljoen adressen en geld opnemen bij 1 miljoen geldautomaten. Maandelijkse rekening te betalen door bedrijf of kaarthouder.

ICS Business Card

ICS Business Card

Business Card: De ICS Business Card is een breed geaccepteerde MasterCard voor al je zakelijke uitgaven. De Business Card wordt wereldwijd geaccepteerd bij 29 miljoen adressen en je kan geld opnemen bij 1 miljoen geldautomaten. Als bedrijf ga je een overeenkomst aan met ICS en spreek je 1 bestedinglimiet af. Vervolgens kan je naar behoefte medewerkers voorzien van een ICS Business Card. Je kan per kaart een limiet toekennen en de limiet per business card eenvoudig aanpassen.

Maandelijkse rekening:

De maandelijkse rekening van de ICS Business Card kan je op 2 manieren betalen: centraal via de bedrijfsrekening of individueel per kaarthouder. De kaarthouder kan dan later deze uitgaven declareren bij de werkgever.

Automatische incasso of betaaltermijn van 30 dagen:

De maandelijkse rekening kan je automatisch laten incasseren rond de 10 dag van de maand of uiterlijk 30 dagen na ontvangst van het rekening overzicht. Dit laatste kost € 4 per kaart per jaar en heeft als voordeel dat een kaarthouder alvast zijn kosten kan declareren zonder dat de rekening is geïncasseerd.

Online inzage, kostentoekenning en analyse van uitgaven:

Met het optionele Smart Data Online pakket heeft het bedrijf online inzage in de uitgaven van alle Business Cards en is het ook mogelijk een analyse te draaien van de uitgaven en de kosten toe te wijzen. Dit pakket is met name interessant voor wat grotere bedrijven met meerdere kaarten in omloop. Het Smart Data Online pakket kost € 4 per kaart per jaar.

Verzekeringen:

De ICS Business Card is standaard voorzien van SafeGuard Support en Insurance. Safeguard Support geeft hulp bij calamiteiten die ontstaan bij reizen. Safeguard Insurance is een dekking voor reisongevallen, bagagevertraging en vluchtvertraging.

ICS Business Card

International Card Services:

ICS is de grootste uitgever van creditcards in de Benelux voor consumenten en bedrijven. ICS heeft licenties van MasterCard en Visa. ICS staat bekend om zijn goede dienstverlening en hoge klanttevredenheid. ICS staat haar klanten persoonlijk te woord aan de telefoon, dus geen vervelend bandje, maar ook online en per e-mail.