creditcard-wijzer.nl

de website voor het vergelijken van alle creditcards

Bijenkorf Mastercard

Aanbieding
Jaarbijdrage€ 16,50
Jaarbijdrage extra card€ 16,50
Limiet€ 2.500 (aan te passen)
Gespreid betalenJa maar met een aparte gespreid betalen overeenkomst
Aankoop verzekeringJa 180 dagen
Online inzageJa en App
UitgeverInternational Card Services

Opmerkingen

Beste loyalty Card en ook nog goedkoop!

Bijenkorf Mastercard

De Bijenkorf Mastercard is een klantenkaart en een creditcard in een kaart samen brengt. De kaart laat je automatisch bijpunten sparen als je hem gebruikt in de Bijenkorf of op bijenkorf.nl. Je spaart niet alleen in de winkels maar ook als je de kaart buiten de Bijenkorf gebruikt in andere winkels of op vakantie bijvoorbeeld. Reuze handig en het kost je niets extra’s. De Bijenkorf Mastercard is bovendien een van de goedkoopste kaarten van Nederland en wordt uitgegeven door International Card Services die bekend staat om haar goede en persoonlijke service niveau.

Dit is dus niet een kaart voor alleen klanten die winkelen in de Bijenkorf maar eigenlijk voor iedereen die wil profiteren van gratis spaarpunten en een goedkope kaart.

Met deze Mastercard kan je overal in de wereld betalen op meer dan 30 miljoen winkels en locaties. Daarnaast is een Mastercard heel handig bij online shoppen en geeft de aankoopverzekering van 180 dagen de bescherming die je nodig hebt als het online shoppen niet helemaal goed gaat. Je krijgt namelijk gewoon je geld terug volgens de regels van Mastercard en de verkoper moet dan maar bewijzen dat hij recht heeft op je aankoopsom.

De uitgever van de Bijenkorf Card is International Card Services en dat is een Nederlands bedrijf dat is gevestigd in Diemen. International Card Services is een dochter onderneming van ABN AMRO. ICS is marktleider in het uitgeven van creditcards onder de merken van Mastercard en Visa. ICS staat bekend om een hele goed en persoonlijke service en ze zijn 24 uur per dag bereikbaar per telefoon.

Bijenkorf Mastercard