creditcard-wijzer.nl

de website voor het vergelijken van alle creditcards

SNS creditcard

AanbiedingGeen
Jaarbijdrage€ 15,75 (studenten € 11,25)
Jaarbijdrage extra cardNiet van toepassing
LimietTot maximaal € 5.000 en studenten € 800
Gespreid betalenJa met gespeid betalen overeenkomst
Aankoop verzekeringJa standaard 180 dagen
Online inzageNee
UitgeverSNS Bank

Opmerkingen

SNS creditcard

De SNS creditcard is een MasterCard van SNS Bank. De kaart biedt standaard functionaliteit tegen een nette prijs van € 15,75. Hiermee is het de op een na goedkoopste creditcard in Nederland. Studenten krijgen nog een korting en zijn ook beperkt in limiet tot maximaal € 800.

Met de SNS creditcard kan je terecht bij alle 29 miljoen winkels wereldwijd die MasterCard accepteren. Ook online kan je veilig betalen met deze MasterCard. Als je het bijvoorbeeld niet eens bent met de webwinkel of een pakketje is niet aangekomen, dan kan je met de SNS creditcard gewoon je betaling terugdraaien en krijg je je geld terug.

De kaart is voorzien van een aankoopverzekering van 180 dagen en daarmee zijn vrijwel al je aankopen verzekerd tegen verlies en diefstal.

Gespreid betalen:

Met de SNS creditcard kan je ook gespreid te betalen. Dat houdt in dat je na ontvangst van je maandelijkse rekening overzicht niet alles terug betaalt. Over het openstaande saldo betaal je rente. Als je gespreid gaat betalen, dan moet je een aparte overeenkomst sluiten met SNS Bank. Normaal gesproken sluit je af bij de aanvraag. Het is altijd een keuze om gespreid te betalen. Als je maandelijks het volledige uitstaande saldo terugbetaalt, dat betaal je ook geen rente en profiteer je van een paar weken voorfinanciering.

SNS creditcard

MasterCard

MasterCard is een van de grootse creditcard merken in de wereld en met deze creditcard kan je wereldwijd bij 29 miljoen adressen betalen en bij 1 miljoen geldautomaten contant geld opnemen. Bij de meeste webwinkels kan je ook terecht met een MasterCard.