creditcard-wijzer.nl

de website voor het vergelijken van alle creditcards

Bijenkorf Card

Aanbieding
Jaarbijdrage€ 16,50 bij gebruik buiten de Bijenkorf. Bij uitsluitend gebruik binnen de Bijenkorf is de Card gratis.
Jaarbijdrage extra card€ 9
Limiet€ 2.500
Gespreid betalenJa met gespreid betalen overeenkomst
Aankoop verzekeringJa standaard 180 dagen
Online inzageJa
UitgeverInternational Card Services

Opmerkingen

De Bijenkorf Card heeft een spaarprogramma: voor alle uitgaven met je kaart ontvang je punten zowel binnen als buiten de Bijenkorf. Door te betalen met de Bijenkorf Card ontvang je 1,25%-2,5% korting op je aankopen. De punten zijn in de winkels en online eenvoudig in te wisselen voor alle producten en diensten van de Bijenkorf. Nu met € 25 shoptegoed!

Bijenkorf Card

Bijenkorf Card

De Bijenkorf Card is een creditcard en spaarkaart in een. Je kan met de kaart wereldwijd betalen bij 29 miljoen adressen en je spaart eenvoudig voor Bijpunten door met de kaart te betalen. De bijpunten worden automatisch bijgehouden door de Bijenkorf. De punten kan je inwisselen voor alle producten en diensten bij de Bijenkorf. Dit kan direct in de winkels op vertoon van je Bijenkorf Card en ook in de webwinkel.

Waarde van de Punten:

Binnen de Bijenkorf: 1 euro = 1 punt

Buiten de Bijenkorf: 2 euro = 1 punt

40 punten = 1 euro

Je ontvangt dus tussen de 1,25% en 2,50% korting op je aankopen met je kaart. Met de Bijenkorf Card ben je direct ook platinum member van de Bijenkorf en daarmee kan je profiteren van allerlei privileges zoals voorrang op de uitverkoop en speciale membership avonden. Verder is de kaart voorzien van de gebruikelijk verzekeringen zoals een aankoopverzekering van 180 dagen en kan je de maandelijkse rekening gespreid betalen als het je even niet uitkomt. Meer informatie

Veilig Online betalen:

Met deze MasterCard betaal je ook veilig online. Met de gratis internet verzekering hoef je je geen zorgen meer te maken over niet afgeleverde pakketjes of onenigheid met de webwinkel. Je kan de transactie altijd terug draaien en dan ontvang je je geld terug. De card is voorzien van een Mastercard secure code. Dat is een extra wachtwoord die je bij sommige webwinkels moet ingeven ter controle. Als dat het geval is verschijnt er een scherm met begrijpelijke instructies over hoe je verder moet gaan.

MasterCard:

MasterCard is een van de meeste geaccepteerde creditcards ter wereld. Je kan met een MasterCard terecht bij 29 miljoen adressen wereldwijd en contact geld opnemen bij 1 miljoen geldautomaten.

Bijenkorf Card

International Card Services (ICS):

ICS is de grootste uitgever van creditcards in de Benelux voor consumenten en bedrijven. ICS heeft licenties van MasterCard en Visa. ICS staat bekend om zijn goede dienstverlening en hoge klanttevredenheid. ICS staat haar klanten persoonlijk te woord aan de telefoon, dus geen vervelend bandje, maar ook online en per e-mail.