creditcard-wijzer.nl

de website voor het vergelijken van alle creditcards

ASN Bank Card

Aanbiedingeerste jaar 50% korting
Jaarbijdrage€20 (eerste jaar €10)
Jaarbijdrage extra card€20 (eerste jaar €10)
Limiet€2.500 (aan te passen)
Gespreid betalenJa met gespreid betalen overeenkomst
Aankoop verzekering180 dagen
Online inzageJa
UitgeverInternational Card Services

Opmerkingen

Ongeveer 0,5% van al je uitgaven wordt gedoneerd aan 4 goede doelen die je bij aanvraag kan kiezen.

ASN Bank Card

De ASN Bank card is de Visa Card van ASN Bank. De ASN Bank staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo ook de ASN Visa Card want met deze kaart ondersteun je automatisch een goed doel naar keuze. De ASN Visa Card is een van de goedkoopste creditcard in Nederland.

De ASN Bank card ondersteunt 4 thema’s:

– tegen wapenhandel

– tegen kinderarbeid

– voor duurzame energie

– voor eerlijke handel

Ongeveer 0,5% van je uitgaven met de ASN Bank card word jaarlijks gedoneerd aan een van deze thema’s. Het thema kan je zelf kiezen bij de aanvraag.

Verder heeft de kaart de gebruikelijke faciliteiten zoals een aankoopverzekering van 180 dagen en kan je de maandelijkse rekening gespreid terug betalen. Bijzonder aan de creditcard is dat hij pvc vrij gemaakt is en dus geen schade toebrengt aan het millieu.

Veilig Online betalen:

Met de ASN Bank card betaal je ook veilig online. Met de gratis internet verzekering hoef je je geen zorgen meer te maken over niet afgeleverde pakketjes of onenigheid met de webwinkel. Je kan de transactie altijd terug draaien en dan ontvang je je geld terug.

ASN Bank card

Visa:

Visa is een van de grootse creditcard merken in de wereld en met deze creditcard kan je wereldwijd bij 29 miljoen adressen betalen en bij 1 miljoen geldautomaten contant geld opnemen. Bij de meeste webwinkels kan je ook terecht met een Visa.

International Card Services (ICS):

ICS is de grootste uitgever van creditcards in de Benelux en verleent een kwalitatief hoogstaande dienstverlening. ICS staat klanten persoonlijk te woord en heeft een hoge klanttevredenheid.