creditcard-wijzer.nl

de website voor het vergelijken van alle creditcards

ANWB Visa Card

AanbiedingNu met een shop tegoed van € 30!
JaarbijdrageEerste jaar gratis en daarna € 14,50 (=goedkoopste creditcard in Nederland)
Jaarbijdrage extra cardEerste jaar gratis en daarna € 14,50
Limiet€ 2.500
Gespreid betalenJa met gespreid betalen overeenkomst
Aankoop verzekeringJa van 180 dagen
Online inzageJa en een saldo App
UitgeverInternational Card Services

Opmerkingen

Nu eerste jaar gratisen een tegoed van € 30! De ANWB Visa Card is bovendien uitgeroepen tot beste aankoop in 2012 door de consumentenbond

ANWB Visa Card

ANWB Visa Card

De ANWB Visa Card is de goedkoopste creditcard voor leden van de ANWB. De kaart is in 2012 door de consumentenbond uitgeroepen tot de beste aankoop. De kaart heeft de laagste jaarbijdrage voor een Visa Card in Nederland en kost slechts € 14,50 euro per jaar. Nu tijdelijk eerste jaar gratis en een te goed van € 30!

De ANWB Visa Card is standaard voorzien van een aankoopverzekering van 180 dagen waarmee vrijwel al je aankopen verzekerd zijn tegen verlies en diefstal. Je kan eenvoudig je uitgaven inzien op een veilige online omgeving met je eigen account. Daarnaast is er ook een saldo app voor je smartphone en tablet. De kaart heeft een standaard limiet van € 2.500. De limiet is eenvoudig aan te passen door contact op te nemen met de klantenservice van ICS en ook via je eigen account op www.icscards.nl.

Speciale aanbieding: Eerste jaar gratis en een tegoed van € 30!

Veilig online betalen:

Met de ANWB Visa Card kan je ook veilig online betalen. Met de internet verzekering hoe je je geen zorgen meer te maken over niet afgeleverde pakketjes of onenigheid met de webwinkel. Je kan de transactie altijd terugdraaien en dan ontvang je je geld terug.

Maandelijks rekening overzicht:

Je ontvangt maandelijks een (online) overzicht van je uitgaven op je ANWB Visa Card die je dan geheel of gedeeltelijk kan terug betalen aan ICS. Mocht je gespreid willen betalen dan is er een gespreid betalen overeenkomst nodig die je meestal bij de aanvraag afsluit. Over het openstaande bedrag ben je dan rente verschuldigd.

Visa:

Visa is een van de meest geaccepteerde creditcards in de wereld. Je kan met deze kaart betalen op 29 miljoen adressen en contact geld opnemen bij 1 miljoen geldautomaten.

ANWB Visa Card

International Card Services (ICS):

ICS is de grootste uitgever van creditcards in de Benelux. ICS staat bekend om zijn goede dienstverlening en hoge klanttevredenheid. Je houdt eenvoudig overzicht van je uitgaven door online inzage en de ICS saldo App voor smartphones en tablets.