creditcard-wijzer.nl

de website voor het vergelijken van alle creditcards

ABN AMRO creditcard

AanbiedingDe Card is gratis bij een privé betaalpakket
Jaarbijdrage€ 20 en gratis in prive betaalpakket
Jaarbijdrage extra card€ 20 en € 10 bij een privé betaalpakket
Limietstandaard € 2.500 (aan te passen)
Gespreid betalenJan met gespreid betalen overeenkomst
Aankoop verzekeringJa, standaard 180 dagen
Online inzageJa en saldo App
UitgeverInternational Card Services

Opmerkingen

ABN AMRO creditcard

ABN AMRO Creditcard

De ABN AMRO creditcard is de MasterCard van ABN AMRO. De kaart is gratis in het privé betaalpakket en kost los € 20. Daarmee is het een van de goedkoopste creditcard in Nederland. De kaart heeft de gebruikelijke faciliteiten van een creditcards zoals een aankoopverzekering van 180 dagen en een gespreid betalen faciliteit. Je hebt inzicht in je uitgaven via een online omgeving en een saldo App. Je creditcard uitgaven zijn ook zichtbaar in de mobiel bankieren app van ABN AMRO. De standaard besteding limiet is € 2.500 en deze kan je aanpassen in je online account of door contact op te nemen met klanten service. ABN AMRO heeft al haar activiteiten met betrekking tot de ABN AMRO creditcard uitbesteedt aan International Card Services.

 

ABN AMRO creditcard

Veilig Online betalen:

Met ABN AMRO creditcard betaal je ook veilig online. Met de gratis internet verzekering hoef je je geen zorgen meer te maken over niet afgeleverde pakketjes of onenigheid met de webwinkel. Je kan de transactie altijd terug draaien en dan ontvang je je geld terug.

MasterCard:

MasterCard is een van de grootse creditcard merken in de wereld en met deze creditcards kan je wereldwijd bij 29 miljoen adressen betalen en bij 1 miljoen geldautomaten contant geld opnemen. Bij de meeste webwinkels kan je ook terecht met een MasterCard.

International Card Services (ICS):

ICS is de grootste uitgever van creditcards in de Benelux en verleent een kwalitatief hoogstaande dienstverlening. ICS is een 100% dochtermaatschappij van ABN AMRO. ICS staat klanten persoonlijk te woord en heeft een hoge klanttevredenheid.