creditcard-wijzer.nl

de website voor het vergelijken van alle creditcards

Visa Gold Card

AanbiedingErrste jaar slechts € 36,50 (normaal € 55) en met een Bol.com cadeaukaart ter waarde van € 50 cadeau!
JaarbijdrageEerste jaar € 36,50 en daarna € 55
Jaarbijdrage extra card1 kaart gratis
Limiet€ 5.000 en zelf aan te passen
Gespreid betalenJa maar met een aparte gespreid betalen overeenkomst
Aankoop verzekeringJa van 365 dagen
Online inzageJa online en met de ICS app
UitgeverInternational Card Services (ICS)

Opmerkingen

Beste exclusieve creditcard tegen eeen schappelijke prijs

Visa Gold Card

De Visa Gold Card van International Card Services is eigenlijk de beste exclusieve creditcard tegen een schappelijk prijs van slechts € 55. Bovendien krijg je een tweede Visa Gold Card er gratis bij.

De Visa Gold Card heeft een mooi exclusief gouden  ontwerp en daar mag je mee gezien worden. De Card heeft uitgebreide faciliteiten zoals een aankoopverzekering van 365 dagen waarmee je aankopen gedekt zijn tegen verlies en diefstal. Ook online kan je perfect shoppen en ben je beschermd tegen niet geleverde aankopen. In dat geval krijg je gewoon je geld terug.

De Gold card heeft een ruime bestedingslimiet van € 5000 en die kan je naar eigen inzicht naar boven of beneden aanpassen.

De handige creditcard app van ICS zorgt ervoor dat je altijd inzage hebt in je uitgaven en in de app kan je ook andere creditcard zaken regelen.

Met deze  Gold Card kan je ook contactloos betalen en is het niet nodig je pincode in te geven bij bedragen tot € 25.

Een leuke nieuwe faciliteit is dat je met deze kaart echt overal kan betalen dankzij de V-pay functionaliteit. Dat betekent dat je nu ook bij alle supermarkten en andere winkels met een betaalterminal deze kaart kan gebruiken. net als met je gewone pinpas van je bank.

Je ontvangt maandelijks een rekeningoverzicht van je uitgaven en die moet je dan 3 weken later hebben betaalt. Je kan dit zelf doen door het verschuldigde bedrag over te maken of je kan een incasso machtiging afgeven zodat je nooit te laat bent voor je betaling.

International Card Services (ICS) is de grootste creditcard uitgever in Nederland en onderdeel van het ABN AMRO concern. ICS staat bekend om zijn goede service en is heel goed telefonisch bereikbaar met een persoonlijke en efficiënte dienstverlening. ICS heeft een kantoor in Diemen.

Visa Gold Card