creditcard-wijzer.nl

de website voor het vergelijken van alle creditcards

Visa World Card

AanbiedingNu eerste jaar gratis!
Jaarbijdrage€ 36,50 (eerste jaar gratis)
Jaarbijdrage extra card€ 16,50
Limiet2.500 (aan te passen)
Gespreid betalenJa met gespreid betalen overeenkomst
Aankoop verzekering180 dagen
Online inzageJa en App
UitgeverInternational Card Services

Opmerkingen

Speciale aanbieding: Nu eerste jaar gratis!

Visa World Card

Visa World Card

De Visa World Card is een fullservice creditcard van International Card Services. De Visa World Card is van alle gemakken voorzien zoals een aankoopverzekering van 180 dagen en een aanvullende reisverzekeringen. Je bewaart eenvoudig overzicht in je eigen online account en de ICS App voor smartphone en tablet. Na ontvangst van je maandelijkse rekeningoverzicht bepaal je zelf hoe je wilt terug betalen en dat kan ook gespreid.

Aanbieding: Nu eerste jaar gratis!

Veilig Online betalen: Met de Visa World Card betaal je ook veilig online. Met de gratis internet verzekering hoef je je geen zorgen meer te maken over niet afgeleverde pakketjes of onenigheid met de webwinkel. Je kan de transactie altijd terug draaien en dan ontvang je je geld terug.

Visa: Visa is een van de grootse creditcard merken in de wereld en met deze creditcards kan je wereldwijd bij 29 miljoen adressen betalen en bij 1 miljoen geldautomaten contant geld opnemen. Bij de meeste webwinkels kan je ook terecht met een Visa.

Visa World Card

International Card Services (ICS): ICS is de grootste uitgever van creditcards in de Benelux en verleent een kwalitatief hoogstaande dienstverlening. ICS staat klanten persoonlijk te woord en heeft een hoge klanttevredenheid. Gespreid betalen: Gespreid betalen van je maandelijkse uitgaven houdt in dat je na ontvangst van je maandelijkse rekening overzicht niet alles direct terug betaalt. Over het openstaande saldo betaal je vervolgens rente. Die rente schommelt ligt rond 14% Dat lijkt hoog maar op een rekening courant van de bank is dat nagenoeg hetzelfde. Als je gespreid gaat betalen moet je een aparte overeenkomst sluiten met ICS. Meestal heb je die al afgesloten bij de aanvraag. Het is altijd een keuze om gespreid te betalen. Als je maandelijks het volledige uitstaande saldo terugbetaalt, dat betaal je geen rente en profiteer je van een paar weken voorfinanciering.