creditcard-wijzer.nl

de website voor het vergelijken van alle creditcards

ICS MasterCard

AanbiedingNu eerste jaar gratis!
Jaarbijdrage€ 20 en nu eerste jaar gratis!
Jaarbijdrage extra card€ 17,50
Limiet€ 2.500 standaard en te verhogen
Gespreid betalenJa met gespreid betalen overeenkomst
Aankoop verzekeringJa standaard 180 dagen
Online inzageJa en saldo App
UitgeverInternational Card Services (ICS)

Opmerkingen

Uitstekende prijs-kwaliteit en nu eerste jaar gratis!

ICS MasterCard

ICS Mastercard

ICS Mastercard International Card Services is een van de goedkoopste creditcards in Nederland waarmee je op 29 miljoen adressen wereldwijd kan betalen en geld opnemen bij 1 miljoen geldautomaten. De kaart heeft de gebruikelijke faciliteiten zoals een aankoopverzekering van 180 dagen en een gespreid betalen faciliteit.

International Card Services verleent een goede dienstverlening en staat haar klanten persoonlijk te woord. Je hebt online inzicht in je uitgaven en een saldo App voor smartphone en tablet.

De kaart heeft een standaard limiet van € 2.500 die je eenvoudig kan aanpassen in je online account of door contact op te nemen met de ICS service desk.

Met de ICS MasterCard kan je profiteren van allerlei aanbiedingen via www.haalmeeruitjekaart.nl van MasterCard.

Speciale aanbieding bij aanvragen:  Nu eerste jaar gratis!

Veilig Online betalen:

Met de ICS MasterCard betaal je ook veilig online. Met de gratis internet verzekering hoef je je geen zorgen meer te maken over niet afgeleverde pakketjes of onenigheid met de webwinkel. Je kan de transactie altijd terug draaien via ICS en dan ontvang je je geld terug. De creditcad is daardoro een veilger betaalmiddel dan bijvoorbeeld iDEAL. Met iDEAL ben je namelijk altijd je geld kwijt.

MasterCard:

MasterCard is een van de grootse creditcard merken in de wereld en met deze creditcards kan je wereldwijd bij 29 miljoen adressen betalen en bij 1 miljoen geldautomaten contant geld opnemen. Bij de meeste webwinkels kan je ook terecht met een MasterCard.

ICS MasterCard

International Card Services (ICS):
ICS is de grootste uitgever van creditcards in de Benelux voor consumenten en bedrijven. ICS heeft licenties van MasterCard en Visa. ICS staat bekend om zijn goede dienstverlening en hoge klanttevredenheid. ICS staat haar klanten persoonlijk te woord aan de telefoon en ook online en per e-mail. ICS houdt kantoor in Diemen en werkt daar met ongeveer 600 mensen