creditcard-wijzer.nl

de website voor het vergelijken van alle creditcards

ASN Visa Card

AanbiedingEerste jaar 50% korting op je jaarbijdrage
Jaarbijdrage€ 20 (eerste jaar € 10)
Jaarbijdrage extra card€ 20
Limiet€ 2.500 (aan te passen)
Gespreid betalenJa met gespreid betalen overeenkomst
Aankoop verzekeringJa standaard 180 dagen
Online inzageJa en App voor tablet en smartphone
UitgeverInternational Card Services

Opmerkingen

Nu 50% korting op jaarbijdrage in het eerste jaar, slechts € 10. Met de ASN Visa Card ondersteun je eenvoudig en automatische een goed doel naar keuze en ben je maatschappelijk verantwoord bezig.

ASN Visa Card

ASN Visa Card

De ASN Visa Card is de creditcard van ASN Bank. De ASN Bank staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Met deze Visa Card ben je eenvoudig maatschappelijk verantwoord bezig want met deze kaart ondersteun je automatisch een goed doel naar keuze en de kaart is pvc vrij geproduceerd.

De ASN Bank maakt gebruik van 4 thema’s:

– tegen wapenhandel

– tegen kinderarbeid

– duurzame energie

– eerlijke handel

Ongeveer 0,5% van je uitgaven met de ASN Visa Card wordt jaarlijks gedoneerd aan een van deze thema’s. Het thema kan je zelf kiezen bij de aanvraag.

Verder heeft de ASN Visa Card de gebruikelijke faciliteiten zoals een aankoopverzekering van 180 dagen en kan je de maandelijkse rekening gespreid terug betalen. Bijzonder aan de ASN Visa Card is dat hij pvc vrij gemaakt is en dus geen schade toebrengt aan het millieu.

Veilig Online betalen:

Met de ASN Visa Card betaal je ook veilig online. Met de gratis internet verzekering hoef je je geen zorgen meer te maken over niet afgeleverde pakketjes of onenigheid met de webwinkel. Je kan de transactie altijd terug draaien en dan ontvang je je geld terug.

 

Visa:

Visa is een van de grootse creditcard merken in de wereld en met deze creditcard kan je wereldwijd bij 29 miljoen adressen betalen en bij 1 miljoen geldautomaten contant geld opnemen. Bij de meeste webwinkels kan je ook terecht met een Visa.

ASN Visa Card

International Card Services (ICS):

ICS is de grootste uitgever van creditcards in de Benelux en verleent een kwalitatief hoogstaande dienstverlening. ICS staat klanten persoonlijk te woord en heeft een hoge klanttevredenheid. www.icscards.nl