creditcard-wijzer.nl

de website voor het vergelijken van alle creditcards

Creditcard-wijzer.nl geeft u het overzicht over alle actuele creditcardaanbiedingen. Vergelijk en vraag aan!

Visa World Card

AanbiedingNu eerste jaar gratis!
Jaarbijdrage€ 36,50 (eerste jaar gratis)
Limiet2.500 (aan te passen)
Aankoop verzekering180 dagen
Online inzageJa en App

Opmerkingen

Speciale aanbieding: Nu eerste jaar gratis!

ICS MasterCard

AanbiedingNu eerste jaar gratis!
Jaarbijdrage€ 20 en nu eerste jaar gratis!
Limiet€ 2.500 standaard en te verhogen
Aankoop verzekeringJa standaard 180 dagen
Online inzageJa en saldo App

Opmerkingen

Uitstekende prijs-kwaliteit en nu eerste jaar gratis!

ASN Visa Card

AanbiedingEerste jaar 50% korting op je jaarbijdrage
Jaarbijdrage€ 20 (eerste jaar € 10)
Limiet€ 2.500 (aan te passen)
Aankoop verzekeringJa standaard 180 dagen
Online inzageJa en App voor tablet en smartphone

Opmerkingen

Nu 50% korting op jaarbijdrage in het eerste jaar, slechts € 10. Met de ASN Visa Card ondersteun je eenvoudig en automatische een goed doel naar keuze en ben je maatschappelijk verantwoord bezig.

American Express Flying Blue Entry Card

Aanbieding2.500 awardmiles en KLM voucher van € 50 cadeau
Jaarbijdrage€ 35
LimietIn overleg
Aankoop verzekeringJa standaard 90 dagen
Online inzageJa online en met App voor smartphone en tablet

Opmerkingen

De American Express Fyling Blue Entry Card is perfecte kaart als je wilt beginnen met het sparen van awardmiles en het opbouwen van een membership status bij KLM Airfrance. Je spaart eenvoudig awardmiles die je kan inwisselen voor tickets.

Beste creditcards

Beste creditcard:

Beste creditcard: in dit overzicht staan de beste creditcards van Nederland opgenomen. De beste creditcard s onderscheiden zich door hun unieke propositie of uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. We hebben daarbij vooral gelet op acceptatie, bestedingslimiet, service niveau, loyalty en verzekeringen. De creditcards hebben geen specifieke volgorde.

Creditcard maatschappijen:

Visa en MasterCard zijn de grootse creditcard merken in de wereld en met deze creditcards kan je wereldwijd bij 29 miljoen adressen betalen en bij 1 miljoen geldautomaten contant geld opnemen. Bij de meeste webwinkels kan je ook terecht met een Visa of MasterCard.

creditcard aanvragen

American Express is het andere grote creditcard merk in de wereld en heeft ook een goede dekking wereldwijd. American Express is vooral populair in de Verenigde Staten en Engeland.

Creditcard aanvragen:

Je kan bij verschillende partijen in Nederland een creditcard aanvragen. Daarbij vragen deze partijen naast je NAW gegevens ook zaken als een IBAN (je bankrekeningnummer) en BSN nummer. Na ontvangst van je aanvraag zal de creditcard uitgever je toetsen op kredietwaardigheid (BKR) en beoordelen of je voldoende inkomen hebt om een creditcard van ze te ontvangen. Dit proces duurt meestal een paar dagen en vervolgens kan je je creditcard binnen 1 week in huis hebben.

Veiligheid:

betalen met een creditcard is veilig. Visa, MasterCard en American Express investeren grote bedragen in het beveiligen van hun betaalsysteem en leggen strenge eisen op aan partijen die creditcards onder deze merken uitgeven en betalingen accepteren. Een kaarthouder loopt vrijwel geen risico omdat het risico gedekt is door het bedrijf dat de creditcard uitgeeft.

Online betalen:

met een creditcard kan je ook heel goed terecht online. Het grote voordeel van een creditcard betaling is dat je de transactie terug kan draaien (charge-back). Als je een transactie niet hebt goedgekeurd of het product wordt niet geleverd dan vraag je de uitgever van je creditcard de betaling terug te draaien. De verkopende partij moet dan eerst bewijzen dat deze rechtmatig heeft gehandeled en bijvoorbeeld het bestelde product ook heeft afgeleverd. Bij andere online betaalmethode zoals iDEAL is die bescherming er niet.

Authorisatie:

alle creditcards in Nederland zijn voorzien van een chip. Bij een betaling wordt de chip uitgelezen en moet de kaarthouder zich identificeren en de betaling authoriseren met een pincode. In de Verenigde Staten kan het voorkomen dat je nog met een handtekening moet betalen.

Uitgevers in Nederland:

– International Card Services, de grootste uitgever van Visa en MasterCard in de Benelux

– American Expresss

– Rabobank

– ING

– Qander